RETOURNEREN & RUILEN

 

RETOURNEREN 

Fieppie streeft ernaar een zo goed mogelijk product te leveren. Bent u onverhoopt niet tevreden met uw bestelling of een deel van uw bestelling, dan kunt u deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. ( de aflever datum van myparcel) Voordat u uw bestelling retour zend, neemt u eerst contact met ons op, u ontvangt dan een retourzend formulier. Fieppie accepteerd alleen  retouren onder voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes niet zijn verwijderd.

Neem je geen contact op , of val je buiten de 14 dagen bedenk tijd , dan neem ik de producten niet terug en ontvang je ook geen geld terug. Ook voel ik mij genoodzaakt om een retourzending boven de €50 , 15% verwerkingstijd in te houden op het te retourneren bedrag. 

Het retourzenden is voor eigen rekening.

Na het controleren van uw retour gezonden product(en) en deze blijken in goede staat te zijn, ontvang u het aangekochte bedrag, van dit product(en) terug.
Wanneer de retournering goedgekeurd is ontvangt u binnen 14 dagen, het door u betaalde bedrag, van het retour gezonden product(en), terug.  
Fieppie neemt verder geen verantwoordelijkheid voor artikelen die tijdens transport verloren zijn gegaan. Verpak de retourzending zorgvuldig.

​LET OP:

De garantie vervalt wanneer de kleding gedragen en/of gewassen is. De retourzending worden alleen geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is. Na ontvangst van uw retourzending, controleren wij de bovenstaande punten. Na ontvangst laten wij u per mail weten of de retournering goedgekeurd is of afgewezen word. Wanneer de retournering goedgekeurd is ontvangt u binnen 14 dagen, het door u betaalde bedrag, van het retour gezonden product(en), terug.  
Fieppie neemt verder geen verantwoordelijkheid voor artikelen die tijdens transport verloren zijn gegaan. Verpak de retourzending zorgvuldig.

​RETOURADRES
Fieppie
Retourneren / ruilen
Reinald van Gelrestraat 29
6118AD NIEUWSTADT
Nederland


RUILEN

Mocht de maat van het artikel dat u besteld heeft niet naar wens zijn, dan kunt u dit altijd binnen 14 dagen na ontvangst ruilen. Ook hier geld dat de garantie vervalt wanneer de kleding gedragen en/of gewassen is.​ Het labeltje dient onbeschadigd te zijn. 
Wilt u een product ruilen, neem dan contact met ons op via
info@fieppie.nl  Zodra uw aanvraag door ons bevestigd is, kunt u het artikel aan ons retour zenden. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Mocht hetzelfde artikel niet meer voorradig zijn, ontvangt u van ons uw aankoop bedrag terug.

Identiteit ondernemer

Fieppie
info@fieppie.nl
06-34987312
KVK 67027148
BTW NL158869370B01

 

© 2016 - 2022 Fieppie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel