Over Fieppie

Ik ben Silvia, de oprichter van Fieppie. Trotse moeder van Mila. Mila is mijn inspiratie bron om deze webwinkel te openen. 

Als moeder ben ik altijd op zoek naar leuke kleding voor mijn kleine meid. Ik wilde ook eens wat anders dan de standaard kleding die je in de winkels vindt. Zo gezegd zo gedaan. Met leuke stoffen en eigen patronen ben ik begonnen aan mijn babykledinglijn.

Mijn producten

Het liefst werk ik met stoffen die een hoge percentage katoen bevatten. Deze stoffen zijn ademend en prettig voor de kleintjes. Bij ieder product geef ik aan welke samenstelling de stof heeft. 

Alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de levertijd langer zijn dan fabrieksproducten. Mijn advies is om alle producten (mits anders staat aangegeven bij het product) op 30°C te wassen en niet te drogen in de droger.

De prducten hebben vanaf maat 74, 92 en 104 een kleine meerprijs. Dit kan per product verschillen.

Sharing is caring

Trots op de nieuwe outfit van uw kleintje? Stuur dan een foto via de mail: info@fieppie.nl. Ik vind het ontzettend leuk om deze foto's te ontvangen. Met uw toestemming deel ik deze op de Facebookpagina  van Fieppie.

Feedback stel ik erg op prijs. Laat hier  een berichtje achter over uw koopervaring. Is er iets niet naar wens, dan kijken ik graag samen met u naar een passende oplossing.

 

© 2016 - 2021 Fieppie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel